Tuinplanten

Heesters

Enkianthus

Filter op
Prijs
aantal per m2
breedte in cm
Garantie
hoogte in cm
lichtintensiteit
Botanische naam
Wanneer planten
Winterhard
Groenblijvend
Potmaat

Levertijd: niet leverbaar
Uniek Pronkklokje Enkianthus Perulatus 155 cm M ...
€ 3.979,00
1 uitvoering
Pronkklokje Enkianthus Perulatus M 155 cm tuinplant
Levertijd: niet leverbaar
Uniek Pronkklokje Enkianthus Perulatus 155 cm M ...
€ 3.979,00
1 uitvoering
Pronkklokje Enkianthus Perulatus M 155 cm tuinplant Plantenwinkel.nl

Enkianthus

De Enkianthus is een sfeervolle tuinplant die we ook wel kennen als het Pronkklokje. Deze plant heeft een dicht vertakt uiterlijk die van de kleuren groen, rood en bruin kunnen variëren. Deze tuinplanten zijn het gehele jaar door te planten in de volle grond of in een bloempot buiten. De plant kan in zowel veel zonlicht als halfschaduw goed overleven. De Enkianthus is winterhard, maar niet groenblijvend. Door deze plant te combineren met andere tuinplanten zal jouw tuin er stralend bij staan. De Enkianthus of het Pronkklokje is een echte allemansvriend en biedt dan ook een aantrekkelijke meerwaarde in de tuin of op het terras bij jouw thuis!

De Enkianthus in combinatie met andere tuinplanten

De Enkianthus kennen we als een prachtige tuinplant die erg sierlijk staat rondom iedere woning. Door deze in combinatie met andere tuinplanten in de tuin te plaatsen kan jij een prachtig geheel creëren. De plant staat bijvoorbeeld mooi in combinatie met de Dennenboom of de Esdoorn. Beide zijn dit groene heesters die prachtig vol zijn van kleur. Echter kunnen Esdoorns ook verschillen van kleur. Dit varieert van roze, groen, geel, rood en zelfs paars. Zo kan je de Enkianthus natuurlijk ook nog met andere tuinplanten combineren. Ben jij iemand die van opvallende planten houdt? Denk dan bijvoorbeeld aan een Laurierboom. Deze prachtige verschijning is erg opvallend en geldt als een zeer sfeervolle eyecatcher in jouw tuin. Zoek je nog wat extra kleur in je tuin? Kijk dan ook eens naar een Rododendron, Hortensia of de diverse soorten bloembollen. Genoeg keuzes om het Pronkklokje te combineren met andere groene parels en jouw tuin nog gezelliger te maken dan voorheen!

De Enkianthus in combinatie met een mooie plantenbak

Doordat de Enkianthus zowel in de volle grond als in een plantenbak geplaatst kan worden heb je hierin ontzettend veel keuze mogelijkheden. Wil je de plant in een plantenbak plaatsen? Dan hebben wij een paar leuke suggesties voor je! Doordat de Enkianthus een vrij grote plant is met een opvallend uiterlijk, combineer je deze beter met een wat rustigere plantenbak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vierkante plantenbak of een rechthoekige plantenbak. Deze plantenbakken zijn erg stijlvol en zeer passend bij een strak exterieur. Ook zijn deze vaak egaal van kleur en hebben ze verder geen opvallende vormen. Hou jij juist een beetje van de bohemian stijl? Kijk dan eens naar een prachtige bamboe plantenbak of een composiet plantenbak. Deze plantenbakken hebben een zeer natuurlijk karakter wat weer veel sfeer geeft in jouw tuin. Deze plantenbakken zijn neutraal van kleur en passen bij iedere tuinplant. Ook zijn deze leuk te combineren met elkaar, de Enkianthus en het exterieur. Genoeg keuzes om jouw tuin zo sfeervol mogelijk te maken met het Pronkklokje in combinatie met deze diverse bloempot soorten.

Wil jij een Enkianthus kopen?

Ben jij nog zoekende naar een sfeervolle tuinplant die erg gemakkelijk is in onderhoud? De Enkianthus van Plantenwinkel.nl is een echte aanwinst voor in de tuin. De plant heeft maar weinig verzorging nodig en kan in de volle grond of in een plantenbak geplant worden. Door deze tuinplant te combineren met andere tuinplanten zal jouw tuin een frisse nieuwe look krijgen waar jij het gehele jaar van kan genieten. Plaats de Enkianthus op een gezellige plek in de tuin en creëer een fijne sfeerbeleving!