Tuinplanten

Heesters

Kardinaalsmuts

Filter op
Prijs
aantal per m2
breedte in cm
Garantie
Gewicht
hoogte in cm
lichtintensiteit
Botanische naam
Wanneer planten
Winterhard
Groenblijvend
Potmaat

Levertijd: niet leverbaar
Mooie Euonymus tuinplant voor buitenMet deze ...
€ 73,95
1 uitvoering
Kardinaalsmuts Euonymus Pulchellus Aurea 120 cm tuinplant
Levertijd: niet leverbaar
Mooie Euonymus tuinplant voor buitenMet deze ...
€ 73,95
1 uitvoering
Kardinaalsmuts Euonymus Pulchellus Aurea 120 cm tuinplant Plantenwinkel.nl
Levertijd: niet leverbaar
Prachtige Groene Euonymus tuinplantDe Euonymus is ...
€ 38,95
1 uitvoering
Kardinaalsmuts Euonymus Jap Paloma Blanca 75 cm tuinplant
Levertijd: niet leverbaar
Prachtige Groene Euonymus tuinplantDe Euonymus is ...
€ 38,95
1 uitvoering
Kardinaalsmuts Euonymus Jap Paloma Blanca 75 cm tuinplant Plantenwinkel.nl
Levertijd: niet leverbaar
Witkleurige Euonymes tuinplant voor buitenDe ...
€ 38,95
1 uitvoering
Kardinaalsmuts Euonymus Jap White Spire 75 cm tuinplant
Levertijd: niet leverbaar
Witkleurige Euonymes tuinplant voor buitenDe ...
€ 38,95
1 uitvoering
Kardinaalsmuts Euonymus Jap White Spire 75 cm tuinplant Plantenwinkel.nl

Kardinaalsmuts

De Kardinaalsmuts is een opvallende tuinplant die kan variëren in verschillende kleuren. Deze tuinplant kent de kleuren wit, lichtgroen en donkergroen. Deze tuinplant kan in drie verschillende seizoenen van het jaar aangeplant worden, namelijk; in het voorjaar, zomer en in het najaar. Wanneer de plant op een plek staat waar het zonlicht goed bij kan komen zal deze jouw tuin laten stralen als nooit tevoren! Door het neutrale uiterlijk van deze tuinplant is dit een allemansvriend die bij iedere woning past. De plant is goed te combineren met andere soorten heesters, zoals de Hortensia of Laurierboom, voor wat extra kleur in de tuin. De Kardinaalsmuts, of Euonymus in het Latijn, is een makkelijke tuinplant die een echte meerwaarde biedt aan jouw tuin door zijn sierlijke uiterlijk.

Het aanplanten van de Kardinaalsmuts

Het aanplanten van een Kardinaalsmuts is het beste op een goed doorlatende, humusrijke en loszittende grond met een neutrale zuurgraad. Een kleigrond is hiervoor iets minder geschikt. Deze tuinplant staat graag op een zonnige plek. Wanneer je meerdere Euonymus planten bij elkaar plant, dien je te zorgen dat de onderlinge afstand ongeveer zo’n 50 centimeter is. De wortels van de plant moeten onder de grond geplaatst worden en dit doe je gemakkelijk door een geul te graven. Een makkelijk tuingereedschap hiervoor is de spade en schop. Wanneer je de grond los heb gemaakt en het gat diep genoeg is kan je de Kardinaalsmuts plaatsen. Vul de geul weer aan met potgrond en druk deze bovenop stevig aan. Nadat je een tuinplant geplant hebt is het van belang deze erna altijd een flinke teug water te geven. Dit doe je gemakkelijk met een gieter of tuinslang.

Diverse soorten tuingereedschap voor het onderhouden van je Kardinaalsmuts

Eerder is benoemd dat voor het graven van een geul voor je Kardinaalsmuts een spade en schop handige items zijn om mee te werken. Hiermee kan jij de grond makkelijk losmaken en precies de juiste vorm uitgraven die jij wilt. Ook kan je gemakkelijk de grond losmaken met bijvoorbeeld een schoffel en cultivator. Zo zijn er meer handige tuingereedschappen om jouw tuinplanten goed te onderhouden en de liefde te geven die ze nodig hebben. De Kardinaalsmuts is een soort haag die eens in de tijd bijgehouden dient te worden door middel van snoeien. Hiervoor heb je bijvoorbeeld een goedwerkende snoeischaar of heggenschaar nodig. Hiermee kan jij de uitsteeksels van je Euonymus die niet naar wens zijn netjes en veilig afknippen. Wil jij die afgeknipte stukken niet graag in de tuin laten slingeren? Houd er dan een tuinafvalbak bij! Sta jij graag met je handen in de aarde en tussen de planten, maar hou jij niet van vieze handen? Met tuinhandschoenen voorkom je deze last. Het assortiment van Plantenwinkel.nl kent veel verschillende soorten tuingereedschappen die jou helpen om jouw tuin op en top schoon en netjes te houden!

Wil jij een Kardinaalsmuts kopen?

Met een Kardinaalsmuts van Plantenwinkel.nl weet jij zeker dat jouw tuin op een sfeervolle manier is ingericht. De Euonymus is voorzien van prachtige kleurrijke volle bladeren die de kale plekjes in de tuin een leuke sfeer bieden. Door de Kardinaalsmuts op een zonnige plek in de tuin te plaatsen weet jij zeker dat jouw tuin zal stralen als nooit tevoren. Geniet en relax in jouw prachtige tuin tijdens de zonnige dagen in het zomerseizoen!