Bloempotten

Bloempot soorten

Rechthoekige plantenbak

Filter op
Merk
Prijs
Afwateringsgat
Afwateringsgat zelf aan te brengen
Breukbestendig
Garantie
Gebruik
Gewicht
Handgemaakt
Inzet hoes
Opening
Status
Uv-bestendig
Vorstbestendig
Waterdicht
Kleur
Merk
Materiaal
Vorm
Hoogte
Breedte
Lengte
Potmaat
Inhoud
Type
Diepte

Rechthoekige plantenbak

Een rechthoekige plantenbak is een echte must in elk interieur! Een rechthoekige plantenbak brengt een moderne en strakke sfeer in het interieur. De plantenbak past bij vrijwel elke woonstijl en door de verschillende kleuren is de plantenbak gemakkelijk te combineren met verschillende interieurs en kamerplanten. Door de vorm van de plantenbak kun je hem gemakkelijk plaatsen in de woning of tuin. Je kunt bijvoorbeeld de plantenbakken zo neerzetten dat het dient als een afscheiding. Dit zorgt voor een speels effect in de woning of tuin! Welke plantenbak past het beste binnen jouw interieur?

Verschillende materialen van de rechthoekige plantenbak

Een rechthoekige plantenbak kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Deze materialen zorgen elk voor een ander look in jouw woning of tuin. De rechthoekige plantenbak is een leuke decoratie in elke woning of tuin. Door zijn scherpe hoeken zijn ze gemakkelijk te plaatsen in de woning of tuin. Een plantenbak is de perfecte oplossing wanneer je geen ruimte hebt om je tuinplanten in de volle grond te planten. De diverse bloempot soorten kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen en komen in verschillende kleuren. Zo biedt het assortiment van Plantenwinkel.nl houten, stenen en bijvoorbeeld ijzeren plantenbakken aan. Ook vind je in het assortiment plantenbakken met een natuurlijke look gemaakt van composiet of bamboe. Door de verschillende kleuren en materialen te mixen creëer je een unieke look in en rondom jouw woning. Je kunt hierin jouw creativiteit de vrije loop laten gaan!

Onderhouden van jouw rechthoekige plantenbak

Het is erg belangrijk dat je jouw rechthoekige plantenbak goed onderhoudt. Hierdoor kun je extra lang genieten van de rechthoekige plantenbak. Het is belangrijk dat je de bak goed schoon houdt en regelmatig controleert op scheurtjes. Ook is het erg belangrijk om de plant in de plantenbak goed te verzorgen. De verzorging van de plant begint bij het correct vullen van de plantenbak. Je begint met het aanbrengen van een kleine laag hydrokorrels. Hierna leg je een dikke laag potgrond in de plantenbak en pot je jouw meest favoriete plant aan. Hierna voeg je nog wat potgrond toe en druk je dit even goed aan. Zorg ervoor dat je de vochtigheid op orde houdt met een watermeter. Het is verstandig om elke 2 jaar de plant te verpotten in een pot die groter is dan zijn voorganger.

Wil jij nou een rechthoekige plantenbak kopen?

Ben jij helemaal enthousiast over een rechthoekige plantenbak en ben je opzoek naar een perfecte exemplaar voor jouw woning of tuin? Dan ben je bij Plantenwinkel.nl aan het juiste adres. Door het ruime assortiment aan bloempotten zit er altijd een rechthoekige plantenbak in het assortiment voor jouw woning of tuin!