Cissus Discolor 150 cm kamerplant ...
Cissus Discolor 150 cm kamerplant
Cissus Discolor 150 cm kamerplant ...
Cissus Discolor 150 cm kamerplant
  Specificaties: Potmaat: 20 ...
Cissus rotundifolia hangplant
  Specificaties: Potmaat: 20 ...
Cissus rotundifolia hangplant
  Specificaties: Potmaat: 17 ...
Cissus ellen danica hangplant
  Specificaties: Potmaat: 17 ...
Cissus ellen danica hangplant

Cissus

De Cissus kamerplant is een echte musthave voor in huis. Deze prachtige aanwinst is buiten zijn mooie uiterlijk erg makkelijk te onderhouden. De plant heeft namelijk een gemiddelde waterbehoefte en staat graag in het zonnetje. Let wel op want de Cissus is giftig dus houd deze uit de buurt van huisdieren en kleine kinderen. Doordat de plant luchtzuiverend is, is het erg fijn om deze in de huiskamer of op kantoor te hebben. Door de luchtzuiverende werking is de werkomgeving vaak een stuk positiever en helpt dit jou bij extra concentratie! Met luchtzuiverende kamerplanten kun je ook nare geuren in de kamer zo goed als laten verwijderen. De Cissus werkt namelijk als een luchtverfrisser die ook nog eens CO2 om kan zetten naar zuurstof. Wat een pluspunten!

De Cissus in combinatie met andere kamerplanten

De Cissus is natuurlijk al een hele mooie plant van zichzelf. De plant heeft namelijk prachtige groene of paarse bladeren in verschillende vormen. Wanneer jij meer kamerplanten samen in de kamer plaatst, krijg jij een goed gevoel van binnen! Van groen in huis wordt een mens namelijk gelukkiger. Ben dus vooral niet te zuinig als het gaat om diverse kamerplanten soorten in huis plaatsen. Een paar leuke voorbeelden waarmee je de Cissus kamerplant kan combineren zijn bijvoorbeeld de Calathea of de Cactus. Beide planten brengen een eigen sfeer met zich mee die jouw interieur laten stralen. Ben jij iemand die van een rustige stijl houdt, met niet te veel kleur of patronen? Dan kan je eens kijken voor de bananenplant. Of houdt je juist van cultuur stijlen, zoals een Oosterse stijl of een Tropische stijl? De Bonsai en de palm zijn hier wat leuke inspiratie ideeën voor. Door middel van verschillende planten kan jij veel verschillende soorten sferen in huis creëren. Je kan ervoor kiezen om maar één soort kamerplant, zoals de Cissus in huis te hebben, of juist meerdere. Dit is natuurlijk helemaal jouw keuze en wees hierin vooral lekker creatief!

Het combineren van de Cissus met een leuke bloempot

De Cissus is van zichzelf een gezellige kamerplant. Alle kamerplanten zijn leuk te combineren met verschillende bloempotten. Iedere bloempot brengt een eigen sfeer met zich mee. Een paar voorbeelden van die sferen zijn: Oosters, natuurlijk, industrieel en kleurrijk. Met al deze verschillende stijlen kan jij jouw woning helemaal inrichten zoals jij dit wil. Doordat de Cissus een erg makkelijke kamerplant is om bij verschillende bloempotten te stijlen, heb je hierin helemaal de vrije keus. Wil je bijvoorbeeld je huis zo natuurlijk mogelijk laten lijken? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een rotan bloempot of bamboe plantenbak. Of ben je toch opzoek naar een wat strakkere stijl? Hiervoor is de kunststof bloempot of een rechthoekige plantenbak erg leuk! Allerlei verschillende manieren en stijlen om jouw huis mee in te richten. Het is ook heel leuk om je huis vaak te re-stijlen. Denk hierbij aan de bank een beetje verzetten of bloempotten met planten erin op een andere plek zetten. Soms gaat het verzetten van een bloempot best lastig, maar hier zijn handige oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan een bloempot op poten of een verrijdbare plantenbak. Doordat de bloempot op poten staat kan jij makkelijk jouw handen onder de pot schuiven om hem op te kunnen tillen en te verzetten. Bij een verrijdbare plantenbak zitten er natuurlijk wieltjes onder waarmee je dit makkelijk kan doen!

Wil jij een Cissus kopen?

Ben jij nog op zoek naar een super gezellig plantje die jouw interieur een mooie uitstraling biedt? De Cissus van Plantenwinkel.nl is een echte aanwinst voor bij jou in huis. De prachtige Cissus plant staat leuk in combinatie met een bloempot die bij jouw interieur past. Geef deze groene parel vervolgens de juiste verzorging en geniet van jouw gezellige woning!