Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Mooie Slangenboom 55 cm kamerplantDeze mooie is ...
€ 19,95
1 uitvoering
Radermachera Sinica 55 cm kamerplant
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Mooie Slangenboom 55 cm kamerplantDeze mooie is ...
€ 19,95
1 uitvoering
Radermachera Sinica 55 cm kamerplant Plantenwinkel.nl

Radermachera

De Radermachera is een echte musthave voor in huis. De plant heeft prachtige volle groene bladeren die erg sierlijk staan binnen het interieur. De groene kleur van de plant is opvallend en leuk te combineren met verschillende bloempotten die bij jouw stijl passen. De plant heeft veel behoefte aan water en zonlicht. Zet de plant weg op een leuke plek in de huiskamer of kantoor. Omdat de Radermachera sterk luchtzuiverend is zorgt dit voor een betere luchtvochtigheid in de kamer. Ook zal de plant voor een groot gedeelte de CO2 omzetten in zuurstof en werkt het als een soort luchtverfrisser. Nare geuren worden voor een groot deel verwijdert uit de kamer. De Radermachera is niet alleen een hele mooie plant dus, maar ook een zeer ideale!

Een Radermachera in een bloempot plaatsen

Kamerplanten zijn natuurlijk anders dan tuinplanten. Tuinplanten plaats je in de volle grond in de tuin of in een plantenbak. Bij kamerplanten gaat dit net wat anders. Wanneer je een kamerplant in huis haalt heb je een aantal dingen nodig. Denk hierbij aan: potgrond, een van de mooie bloempot soorten, hydrokorrels en eventueel een inzethoes. Al deze benodigdheden helpen jou erbij om de Radermachera een optimale verzorging te bieden. De eerste stap die je neemt is het plaatsen van een laagje hydrokorrels in de inzethoes (mocht je die hebben) of in de bloempot zelf. Daaroverheen doe je een laagje potgrond om hier vervolgens de plant in de plaatsen. Vul de pot verder af met potgrond en geef als laatste stap de plant water. Planten ontwikkelen zich vaak nog, daarom raden we aan om deze 1 keer per jaar te verpotten. Zorg dat je de plant dan in een grotere bloempot plaatst, zodat deze zich dan verder kan ontwikkelen. Kies een leuke plek uit voor de Radermachera in de huiskamer of kantoor, et voilà!

De Radermachera kamerplant in combinatie met een bloempot

De Radermachera is een erg sprekende plant. De plant heeft volle groene bladeren die zich mooi ontwikkelen in de zon. Deze prachtige kamerplant brengt een frisse look bij jou in huis en daardoor is het extra leuk om deze te combineren met een leuke bloempot die bij jouw stijl past. Ben jij iemand die van een natuurlijke uitstraling houdt? Wat dacht je van een Bohemien stijl? Kijk dan eens naar een leuke bloempot, zoals de rotan bloempot of een bamboe plantenbak. Hierdoor haal jij een natuurlijke sfeer in huis die overal bij past. Ben je juist meer van een strakke moderne stijl? Daarvoor heb je een prachtige aardewerk bloempot of een kunststof bloempot. Al om al kent het assortiment van Plantenwinkel.nl een breed assortiment aan bloempotten met voor ieder wat wils. Ook is het leuk om de Radermachera in de huiskamer of kantoor te plaatsen in combinatie met andere kamerplanten soorten of decoratie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Polyscias of de Philodendron. Beide zijn prachtige kamerplanten die ieder een eigen sfeer met zich mee brengen. Creëer bij jouw thuis een eigen sfeer waar jij gelukkig van wordt.

Wil jij een Radermachera kopen?

Ben jij opzoek naar een super gezellige kamerplant voor in huis? Met de Radermachera van Plantenwinkel.nl creëer jij bij jou thuis een nieuwe frisse look en een betere woonomgeving. Deze plant is namelijk een echte eyecatcher en is niet meer te missen in huis. Combineer deze prachtige Radermachera met een leuke bloempot en andere kamerplanten en geniet met volle teugen van deze prachtige kamerplant waar jij veel profijt van zal hebben!