Levertijd: niet leverbaar
Leuke Ossentong plant S Little Warty 25 cm ...
€ 23,95
1 uitvoering
Gasteria Little Warty S 25 cm kamerplant
Levertijd: niet leverbaar
Leuke Ossentong plant S Little Warty 25 cm ...
€ 23,95
1 uitvoering
Gasteria Little Warty S 25 cm kamerplant Plantenwinkel.nl
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Mooie Ossentong plant M Little Warty 25 cm ...
€ 43,95
1 uitvoering
Gasteria Little Warty M 25 cm kamerplant
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Mooie Ossentong plant M Little Warty 25 cm ...
€ 43,95
1 uitvoering
Gasteria Little Warty M 25 cm kamerplant Plantenwinkel.nl

Gasteria

De Gasteria is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de collectie van een plantenliefhebber. De Gasteria wordt in de volksmond ook wel de Ossentong genoemd. De Ossentong is een relatief zeldzame plantensoort. De plant heeft verwantschap met de Aloe succulenten. De Ossentong is makkelijk te verzorgen en de kamerplanten zijn erg resistent. De plant kan zelfs worden geplant in de tuin wanneer je ze niet in de directe zon plant. De plant kent mooie groene bladeren. De bladeren zijn vlezig en leerachtig en hebben een groene kleur met witte kleine vlekjes. In de zomer en lente krijgt de Gasteria mooie bloemen die bloeien tot een mooie roze of roze-oranje kleur. De Ossentong is geen grote kamerplant waardoor hij goed te combineren is met een andere kamerplant zoals een Fiscus of een Dracaena. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe verzorg je een Gasteria?

Je wilt een leuke Gasteria kamerplant aanschaffen? Wat een goede keuze! De Gasteria is een leuke kleine kamerplant. De kamerplant wordt in de volksmond Ossentong genoemd. De kamerplant is een makkelijk te verzorgen kamerplant. Hierdoor is hij geschikt voor elke plantenliefhebber en is hij zeker niet te missen in jouw collectie. De Ossentong is een kleine plant die tot 30 cm hoog kan worden. Deze prachtige kamerplant heeft mooie groene bladeren met witte stippen. De plant is zowel binnens- als buitenshuis te planten. Wanneer je de plant in de tuin wilt planten zorg er dan voor dat de Ossentong wordt geplant in een hoek met veel licht, maar niet in direct zonlicht. Wanneer je deze plant binnenshuis wilt planten zorg er dan voor dat de plant ook op een plek staat met veel licht. De plant mag nooit direct voor een raam staan. Hierdoor kan de plant verbranden door het zogenaamde vergrootglas effect. De plant heeft erg weinig water nodig. Wij adviseren de plant 1 keer per maand of elke anderhalve maand water te geven. Je hoeft de bladeren van de plant niet te besproeien met een plantenspuit. Ook is het niet nodig om de plant te snoeien. Wel is het raadzaam om de droge en verwelkte bladeren te verwijderen.

De Gasteria in combinatie met decoratie

De Gasteria kamerplant is natuurlijk prachtig op zichzelf maar de Gasteria is nog mooier in combinatie met andere decoratie items. Elke kamerplant is mooier in een mooie bloempot. De Ossentong kan in diverse bloempotten soorten worden geplaatst. Combineer de plant bijvoorbeeld met een mooie naturel gekleurde pot voor een rustige sfeer. Of combineer hem juist met een fel gekleurde bloempot en maak van de ruimte een echt sfeer paradijs. De Ossentong is een kleine huisplant. Hierdoor is hij mooi te combineren met grote kamerplanten om het plaatje compleet te maken. Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie Strelitzia of een Monstera? De leuke Ossentong is ook prachtig weg te zetten op een mooie schaal of plantentafeltje samen met leuke kaarsen & houders. Zo tover je elke ruimte om tot een echte groene oase.

Wil jij een Gasteria kopen?

Wil jij jouw interieur of exterieur opvrolijken met een leuke Gasteria? Goede keus! De leuke kleine Gasteria plant is gemakkelijk te verzorgen, waardoor hij perfect is voor elke plantenliefhebber. Doordat de plant erg klein is kan hij leuk worden weggezet in elke kleine hoek van de huiskamer of tuin. De kleine plant is goed te combineren met leuke bloempotten of andere decoratie items zoals wanddecoratie, glazen vaas of vensterbank decoratie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Door het mooie assortiment aan Ossentong kamerplanten bij Plantenwinkel.nl is er altijd een plant die past binnen jouw woonstijl. Deze kamerplanten soorten mogen niet ontbreken in een collectie van een plantenliefhebber. Welke mooie combinaties ga jij maken met de Gasteria?