Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Mooie Hoya groene kamerplant Met deze ...
€ 32,95
1 uitvoering
Hoya Publicalis 60 cm kamerplant
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Mooie Hoya groene kamerplant Met deze ...
€ 32,95
1 uitvoering
Hoya Publicalis 60 cm kamerplant Plantenwinkel.nl
Levertijd: niet leverbaar
Groenkleurige sfeervolle Hoya hangplant Door ...
€ 24,95
1 uitvoering
Hoya Carnosa Shirley M 25 cm hangplant
Levertijd: niet leverbaar
Groenkleurige sfeervolle Hoya hangplant Door ...
€ 24,95
1 uitvoering
Hoya Carnosa Shirley M 25 cm hangplant Plantenwinkel.nl
Levertijd: niet leverbaar
Prachtige Hoya hangplant 40 cm hoog De Hoya ...
€ 24,95
1 uitvoering
Hoya Carnosa Krimson Queen L 40 cm hangplant
Levertijd: niet leverbaar
Prachtige Hoya hangplant 40 cm hoog De Hoya ...
€ 24,95
1 uitvoering
Hoya Carnosa Krimson Queen L 40 cm hangplant Plantenwinkel.nl

Hoya

De Hoya kamerplant is een echte musthave voor in huis. Met deze plant in huis weet jij zeker dat jouw woning er sfeervol bij staat. De plant is redelijk uitdagend te onderhouden. De plant heeft een gemiddelde waterbehoefte en kan in zowel veel als weinig zonlicht staan. De plant is redelijk luchtzuiverend en is daarom erg fijn om te plaatsen in de huiskamer of voor op kantoor. Door het luchtzuiverende systeem in de Hoya zorgt dit voor een betere luchtvochtigheid in huis en kan de Hoya CO2 omzetten naar zuurstof. Ook werken luchtzuiverende planten als een soort luchtverfrisser in huis. Zo kunnen deze nare geuren verwijderen. Ideaal toch?!

De Hoya kamerplant in combinatie met andere kamerplanten

De Hoya is van zichzelf een hele gezellige kamerplant met een sierlijk uiterlijk. De plant heeft groene kleine bladeren die jouw huis sfeervol inrichten. De Hoya is een kamerplant met vrij kleine bladeren over het algemeen die je daarom makkelijk kan combineren met andere kamerplanten met grotere bladeren, zoals de Strelitzia. Door deze kamerplant te combineren met andere kamerplanten soorten, zoals een hangplant of een Gasteria kamerplant, weet je jouw huis nog groener te maken. Hoe meer groen in huis, hoe gelukkiger de mens is. Ben dus zeker niet te zuinig met het plaatsen van planten in je huis! Planten zijn niet alleen gelukkig makend, ze zijn ook nog eens heel erg sfeervol en hebben vaak een luchtzuiverende functie. Het kan echter ook voorkomen dat een plant giftig is. Die giftigheid geldt voornamelijk voor huisdieren, maar het kan ook zeker voor komen dat het schadelijk is voor mensen en dan met name bij kleine kinderen. Door middel van verschillende kamerplanten in huis kan je een bepaalde sfeer creëren. Iedere kamerplant neemt een eigen sfeer met zich mee. Zo kennen we oosterse sferen maar bijvoorbeeld ook tropische sferen. Denk voor een Oosterse sfeer bijvoorbeeld eens aan een Bonsai en voor tropische sferen aan een Palm. Pas de inrichting van je huis met kamerplanten helemaal aan op jouw stijlvolle smaak.

De Hoya in combinatie met decoratie

Kamerplanten dienen op zichzelf al als decoratie voor in huis. Natuurlijk heb je hier nog veel andere vormen van decoratie. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde wanddecoratie of vensterbank decoratie. De Hoya is van zichzelf een vrij subtiele plant. Deze kan je dus makkelijk wegzetten in huis. Bijvoorbeeld op de vensterbank, tafel of op de kast. Wanneer je de plant op de tafel plaatst, kun je deze makkelijk opleuken met extra decoratie zoals een schaal of kaarsen & houders. Op die schaal kan je weer lekkere fruitstukken plaatsen of andere lekkernijen. Ook kan je door middel van een plant op de vensterbank te plaatsen met decoratie een leuk verschil maken in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan bepaalde vormen van houten decoratie. Met allerlei verschillende combinaties kan jij jouw huis een geweldig uitstraling bieden. Combineer de Hoya kamerplant met leuke decoratie in de huiskamer, badkamer of kantoor en geniet van jouw sfeervol ingerichte woning!

Wil jij een Hoya kopen?

Ben jij nog zoekende naar een ultiem gezellige kamerplant en sta jij open voor een uitdaging? De Hoya van Plantenwinkel.nl is een echt pracht plaatje voor in huis. Door het uitdagende onderhoud heb jij een leuke bezigheid thuis waar je ook nog eens een prachtig resultaat van ziet. Combineer de Hoya kamerplant met leuke bloempotten en maak de kamer af met wat leuke vormen van decoratie. Met de Hoya kamerplant maak jij van jouw huis een echt sfeer paradijs!