Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Mooi Suikerdruifje 40 cm hangplantDeze mooie ...
€ 23,95
1 uitvoering
Suikerdruifje Parthenocissus Striata 40 cm hangplant
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Mooi Suikerdruifje 40 cm hangplantDeze mooie ...
€ 23,95
1 uitvoering
Suikerdruifje Parthenocissus Striata 40 cm hangplant Plantenwinkel.nl

Suikerdruifje

Het Suikerdruifje staat ook wel bekend als een van de gezelligste hangplant voor in huis. De botanische naam van de plant is de Parthenocissus. Deze gezellige hangplant stamt af van de wijnstokfamilie. De bladeren van de plant zijn sierlijk en hebben een mooie groene kleur. De plant is makkelijk te onderhouden met een gemiddelde waterbehoefte en stelt verder weinig eisen aan zonlicht. Doordat het Suikerdruifje sterk luchtzuiverend is, zorgt dit voor een betere luchtvochtigheid in huis en het omzetten van CO2 naar zuurstof. Ook werkt dit systeem als een soort luchtverfrisser die nare geurtjes in je huis kan verminderen. Doordat het Suikerdruifje deze pluspunten met zich meedraagt, is het een echte aanwinst voor in de huiskamer!

Suikerdruifje in combinatie met een prachtige bloempot

Het Suikerdruifje is van zichzelf een super gezellige plant. Zo is de groene kleur van de hangplant erg sfeervol en kan je deze leuk combineren binnen ieder interieur. Zo is het nog leuker om deze mooie hangplant te combineren met een leuke bloempot. Hier kun je veel verschillende dingen bij inbeelden, maar je moet hierbij wel op een paar dingen letten. Doordat een hangplant met de bladeren naar beneden groeit, dien je te zorgen voor een bloempot op een plek die de plant hier dan ook daadwerkelijk de ruimte voor biedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hangpot, hanging basket of een muur bloempot. Deze bloempotten zijn voor het ophangen in huis en hierdoor kan het Suikerdruifje goed naar beneden groeien. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een hoge bloempot of een bloempot op poten te combineren met een hangplant. Genoeg keuzes om jouw huisje helemaal in te richten naar jouw smaak. Wees hierin vooral lekker creatief en maak jouw woning ongelooflijk sfeervol.

Het Suikerdruifje in combinatie met andere kamerplanten

Het Suikerdruifje is relatief een vrij kleine plant die in z’n eentje niet heel opvallend is in een grote huiskamer. Dit wil overigens niet zeggen dat het geen gezellige kamerplant is! Integendeel. Wil je echter juist net wat meer groen in huis met grote kamerplanten? Dan zijn ook hierin veel verschillende kamerplanten soorten beschikbaar. Door middel van het in huis halen van bijvoorbeeld de Strelitzia of Spathiphyllum heb jij een paar voorbeelden van oogverblindende kamerplanten die het Suikerdruifje er net iets meer laten uitspringen binnen het interieur. Niet alleen zijn planten heel sfeervol en zorgen de meeste planten voor een beter klimaat in huis, ook worden mensen gelukkiger van veel groen in huis. Kamerplanten kun je op verschillende manieren stijlen in huis en elke plant neemt een andere sfeer met zich mee. Hierdoor heb jij een leuke speling en weet jij jouw huis uniek te maken. Creëer een sfeer in huis waar jij gelukkig van wordt en geniet van het prachtig ingerichte interieur!

Wil jij een Suikerdruifje kopen?

Ben jij nog op zoek voor een leuke groene hangplant voor in huis? En moet dat eentje zijn die jouw huis ook daadwerkelijk meer te bieden heeft dan veel andere kamerplanten? Met het Suikerdruifje van Plantenwinkel.nl weet jij jouw huis sfeervol in te richten met een gezellige hangplant. De Parthenocissus is niet alleen leuk qua uiterlijk, maar heeft ook nog eens goede pluspunten in de luchtzuivering en een makkelijke verzorging. Combineer de Parthenocissus met een leuke bloempot binnen die perfect in jouw interieur past en zet hem weg op een leuke plek in de huiskamer. Geniet met volle teugen van jouw gezellige huisje die er weer sfeervol bij staat met het Suikerdruifje van Plantenwinkel.nl!