Bloempotten

Bloempot soorten

Terracotta bloempot

Filter op
Merk
Prijs
Aantal bloempotten
Afwateringsgat
breedte in cm
Breukbestendig
diameter in cm
diepte in cm
Gebruik
hoogte in cm
Inclusief schotel
Opening
opening in cm
Kleur
Merk
Materiaal
Vorm
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte
Potmaat
Type
Diepte

Terracotta bloempot

Een terracotta bloempot is geschikt voor ieder interieur of tuin. Het is een van de meest voorkomende bloempotten, dit vanwege de neutrale aardewerk kleur. Deze bloempot soorten creëren vaak een klassieke uitstraling in jouw huis of tuin. Plaats in deze bloempotten gezellige kamerplanten of tuinplanten en geniet van een stijlvol geheel. De terracotta bloempot is eindeloos te combineren met diverse soorten decoratie. Zet deze pot met plant bijvoorbeeld op een leuk plantentafeltje in combinatie met wat geurkaarsen en het creëer een heerlijke sfeer binnen jouw interieur. Deze bloempotten zijn gemaakt van verhard klei ofwel aardewerk. Terracotta betekent in het italiaans immers letterlijk: gebakken grond! Terracotta bloempotten zijn niet alleen heel goed te combineren met diverse decoratie items, maar ze zijn ook nog eens geschikt voor zowel binnen als buiten en dat is natuurlijk ideaal!

Terracotta bloempot combineren met planten

Deze bloempotten kan je erg goed combineren met een leuke plant of kleurrijke bloemetjes. Hiervan komen een paar voorbeelden die perfect binnen elk interieur passen. De Amaryllis bol is een prachtige bloem die mooi bij de kleur van de terracotta bloempot past. Wil je juist wat meer groen in of rondom huis plaatsen? Dan kies je bijvoorbeeld voor verschillende grassoorten! Een terracotta bloempot biedt dus erg veel verschillende mogelijkheden voor combinaties.

Een terracotta bloempot stijlen

Vind jij je terracotta bloempot wat minder worden en heeft het make-over nodig? Hier een paar leuke ideeën. Doordat de bloempotten van hard klei gemaakt zijn is het makkelijk om de bloempotten te schilderen. De potten kennen een matte afwerking en hierdoor hecht de meeste verfsoorten erg goed aan de pot. Je kan het een leuke patroon geven met verschillende kleurtjes. Of wil je het juist strakker laten uitstralen binnen jouw interieur? Dan schilder jij deze bloempot gewoon lekker zwart of wit natuurlijk! Wil jij je terracotta bloempot het liefst aan de muur? Kies dan voor een terracotta muur bloempot. Deze bloempot heeft een vastgelijmd schoteltje aan de onderzijde en een gaatje aan de achterkant waarmee je de bloempot eenvoudig aan de muur hangt. Hierin kun je leuke mini cactus plaatsen of een andere kleine gezellige groene vriend. Zo vul je niet alleen leegte op in de kamer maar ook aan de muur.

Wil jij een terracotta bloempot kopen?

Ben jij opzoek naar een klassieke bloempot in jouw huis of tuin plaatsen? Plantenwinkel.nl biedt terracotta bloempotten die eindeloos te stijlen zijn. Deze terracotta bloempot past binnen elk interieur waardoor deze ideaal te combineren valt met andere decoratie items. Combineer deze terracotta bloempot met een leuke kamerplant of plant prachtige bloembollen voor een sfeervol geheel!