Bloempotten

Bloempot soorten

Bamboe plantenbak

Filter op
Prijs
Afwateringsgat
Breukbestendig
Gebruik
Gewicht
Handgemaakt
Opening
Uv-bestendig
Vorstbestendig
Kleur
Merk
Materiaal
Vorm
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte
Potmaat
Inhoud
Type
Diepte

Bamboe plantenbak

Een bamboe plantenbak zorgt voor een heerlijk oosters interieurdesign binnen of rondom jouw huis. Maar wat kun je allemaal plaatsen in deze grassige bloempot soorten? Een leuke cactus of agave bijvoorbeeld! Door middel van een bamboe plantenbak stijl je jouw interieur tot in details. Het biedt sfeer in huis en geeft een neutrale look in je huis- of slaapkamer. De plantenbakken zijn over het algemeen handgemaakt van gevlochten bamboe. In sommige gevallen hebben deze bloempotten een geharde binnenkant, gemaakt van fiberclay of composiet. Bamboe is van nature een stevige plant uit de geslachtsgroep van de grassen. Net als bijna alle grassen het geval is, is ook bamboe hol van binnen.

Waar is een bamboe plantenbak van gemaakt?

Het is niet moeilijk om te raden waar de bamboe plantenbak van gemaakt is; de naam verklapt het namelijk al een klein beetje. Het bamboe vlechtwerk rondom de bloempot wordt in de meeste gevallen aan de binnenkant verstevigd door een composiet plantenbak of beton. Bamboe is over het algemeen een zeer snelgroeiende plant. Sommige soorten kunnen zelfs een meter per dag groeien. Het grote voordeel van bamboe is dat het een erg sterke plantensoort is. Daarnaast is een ander groot voordeel van een bamboe plantenbak dat het eindeloos te combineren is binnen jouw interieur en diverse grote kamerplanten bijvoorbeeld. Het bamboe heeft een neutrale aarde kleur en past daarom goed bij aarde tinten in huis. Nog een voordeel van deze plantenbak is dat bamboe minder snel beschadigd vanwege de stevigheid van het bamboe. Het bamboe zorgt namelijk voor een stevige structuur.

Verschillende maten en hoogtes

Het is ideaal dat er verschillende maten en hoogtes in bamboe plantenbakken zijn. Hiermee zit er voor iedereen een goede maat tussen en kun je ze ook leuk met elkaar stijlen. Dit kan bijvoorbeeld door een kleine ronde bak te combineren met een hogere vierkante bamboe plantenbak. Zet ze samen in de hoek van de kamer met verschillende soorten luchtzuiverende kamerplanten erin en dan is de look helemaal af! De mooie neutrale beige kleur van de bamboe plantenbak is leuk te combineren met verschillende soorten decoratie.

Wil jij een bamboe plantenbak kopen?

Ben jij nou nog op zoek naar jouw finishing touch binnen je woning? Dan is de bamboe plantenbak van Plantenwinkel.nl een perfecte oplossing! Een bamboe plantenbak valt super te combineren met allerlei kamerplanten. Creëer een heerlijke oosterse sfeer in jouw huis en krijg een echt relaxt gevoel met een bamboe plantenbak. Nog wat geurkaarsen erbij en het lijkt net of je op vakantie bent in eigen huis!