Garantia regenton met bloembak 350 liter sahara

Garantia regenton met bloembak 350 liter sahara


Prijs:
629,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122203735
B2B:
Artikelomschrijving:
Deze 2 in 1 regenton is een unieke toevoeging voor iedere tuin. De regenton is zo ontworpen dat hij eruit...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Garantia regenton met bloembak 350 liter sahara

Deze 2 in 1 regenton is een unieke toevoeging voor iedere tuin. De regenton is zo ontworpen dat hij eruit ziet als een plantenbak. De regenton heeft een aparte  bloembak die gemakkelijk te verwijderen is, zo kunt u uw favoriete planten of bloemen in de bak zetten en deze elk moment verwisselen. Zo kunt u de regenton regelmatig een nieuwe uitstraling geven.

De regenton heeft een inhoud van 350 liter en kan dus een grote hoeveelheid water opslaan. Het regenwater dat wordt opgevangen is ideaal om uw planten mee te bewateren. Verder kan het regenwater ook gebruikt worden voor andere schoonmaakklussen, u kunt bijvoorbeeld het hele terras schrobben. Hiermee bespaart geld en helpt u het milieu een handje. Regenwater is daarbij kalkvrij, wat ideaal is voor uw buitenplanten, deze zullen hierdoor beter groeien.

De regenton wordt geleverd inclusief tabkraantje waardoor u heel eenvoudig het water uit de regenton kunt halen. De regenton kan het gehele jaar buiten blijven staan want deze is winter en vorstbestendig is, wel moet de regenton dan leeg staan en het kraantje open.

Specificaties

  • Inhoud: 350 liter
  • Diameter op het breedste punt: 62 centimeter
  • Hoogte: 150 centimeter
  • UV stabiel en weersbestendig
  • Inclusief design tabkraan chroom
Gerelateerde artikelen