Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Een vochtigheidsmeter is een handig instrument om ...
€ 17,95
1 uitvoering
Nature vochtigheidsmeter analoog
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Een vochtigheidsmeter is een handig instrument om ...
€ 17,95
1 uitvoering
Nature vochtigheidsmeter analoog Nature
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Voor een optimale groei van uw bloemen en planten ...
€ 19,95
1 uitvoering
Nature Ph-vochtigheidsmeter
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Voor een optimale groei van uw bloemen en planten ...
€ 19,95
1 uitvoering
Nature Ph-vochtigheidsmeter Nature

Vochtigheidsmeter

De vochtigheidsmeter is, net als de PH meter of regenmeter, een handig stuk meetapparatuur voor in je tuin. Wat bij een PH meter of regenmeter op voorhand voor de meeste mensen wel duidelijk is, is dat met een vochtigheidsmeter wat minder vanzelfsprekend. Wat meten we nou precies met een vochtigheidsmeter? Met dit meetinstrument meet je het vochtigheidsgehalte van de bodem in je tuin, of bloempotten. Lees snel verder als jij graag wilt weten waarom een vochtigheidsmeter erg handig is.

Vochtigheidsmeter voordelen

De ene tuinplant is de andere niet en dit zul je merken in je tuinonderhoud. De ene plant heeft namelijk behoefte aan heel veel vocht en de andere doet het beter met minder natte voeten. Om je een concreet voorbeeld te geven: de Taxus verkleurt bruin als je deze in een te vochtige grond plaatst. Met een vochtigheidsmeter kan je voorkomen dat je een heester, zoals de Taxus baccata, in een te vochtige grond plaatst. Soms werkt het ook andersom en kom je er met je vochtigheidsmeter achter dat de grond te droog is. In dat geval is het verstandig om de grond te voorzien van extra water.

Vochtigheidsmeter kopen

Wil je een vochtigheidsmeter kopen? Bij Plantenwinkel.nl kies je eenvoudig het meetinstrument dat bij je past. De vochtigheidsmeter is in zowel een analoge als een digitale versie te verkrijgen. Gebruik dit instrument om te controleren of je tuinplanten voldoende vocht krijgen. Met een vochtigheidsmeter van Plantenwinkel.nl zorg jij dat al je prachtige tuinplanten niet verdrinken of omkomen van de dorst. Je tuinplanten leven gezonder en langer met een vochtigheidsmeter van Plantenwinkel.nl, zodat jij kunt genieten van een prachtige siertuin.