Vaso regenton met bloembak 220 liter antraciet

Vaso regenton met bloembak 220 liter antraciet


Artikelomschrijving

Vaso regenton met bloembak 220 liter antraciet

Met de Vaso regenton heeft u niet alleen de functionele voordelen van een regenton, maar tevens een prachtige bloempot in uw tuin! De Vaso regenton is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is UV bestendig. De donkere kleur van de regenton geeft het geheel een luxe en sfeervolle uitstraling en in combinatie met een mooie plant in de plantenbak is dit een prachtplaatje. De plantenbak in de regenton is 20 centimeter diep en biedt plaats voor verschillende soorten planten. Voor de afwisseling kunt u de plant regelmatig vervangen zodat de regenton weer een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Overtollig water in de plantenbak wordt middels een filtermat afgevoerd naar de regenton zodat uw planten nooit teveel water krijgen.

De regenton is voorzien van twee openingen, de eerste opening wordt gebruikt om de kraan op aan te sluiten en de tweede opening maakt het mogelijk om de ton te legen voor de vorstperiode. Het is namelijk belangrijk dat de regenton in de winter helemaal leeg staat zodat de ton niet kapot kan vriezen.

De Vaso regenton heeft een maximale breedte van 58 centimeter en neemt zo niet te veel ruimte in uw tuin in beslag. Toch kan de regenton 220 liter water opslaan waarmee u voldoende water heeft voor uw hele tuin! Uw planten besproeien met regenwater voorkomt verdroogde bladeren, gebarsten vruchten en ongewenste plagen doordat hemelwater vrij is van kalk. Regenwater is dus niet alleen geldbesparend, het is ook nog eens beter voor uw tuin! Naast uw tuin besproeien kunt u ook voor uw huishoudklussen hemelwater gebruiken. Het regenwater is ook ideaal om de auto te wassen of het terras te schrobben. De Vaso regenton wordt geleverd inclusief kunststof gouden snelloopkraan en windzekeringsset. Geniet van alle praktische voordelen van een regenton en het decoratieve effect met deze Vaso regenton met bloembak 220 liter antraciet!

Specificaties

  • Afmetingen: Ø 58 (max) x 120 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Antraciet
  • Geïntegreede plantenbak 20 cm diep met filtervlies
  • Twee openingen
  • Inclusief kunststof gouden snelloopkraan en windzekeringsset
Gerelateerde artikelen