Plantenhoes piramide 300 cm

Plantenhoes piramide 300 cm


Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Plantenhoes piramide 300 cm

Wilt u uw plant beschermen tegen vorst, zon, insecten of vogels? Dan is deze plantenhoes piramide perfect voor u. Met deze plantenhoes beschermt u uw plant tegen weersinvloeden, vogels en insecten zonder dat de plant beschadigd raakt. Door de piramidevorm van de hoes en de lange ritssluiting is de hoes zeer eenvoudig over de plant heen te leggen.

De plantenhoes heeft een brede onderkant met een lang aansnoerkoord. Bij het aantrekken van het aansnoerkoord omsluit de hoes zich stevig om de pot of stam om de stam en wortels extra te beschermen tegen vorst.
Het is belangrijk dat de plantenhoes ondersteund wordt door een plantstok of bamboestok zodat de plant niet belast wordt met eventuele neerslag. De plantenhoes is verder voorzien van een tweede ritssluiting waardoor u de plant extra kunt isoleren, bijvoorbeeld met stro. Via deze tweede ritssluiting kunt u de plant ook water geven of hem even luchten. De plantenhoes piramide XXL is zeer geschikt voor planten met een lange stam, zo kan met één hoes zowel de plant, stam en pot beschermd worden.

Specificaties

  • Diameter: 150 cm
  • Hoogte: 300 cm
  • UV-bestendig
  • Kleur: Groen
Gerelateerde artikelen