Plantenhoes piramide 250 cm

Plantenhoes piramide 250 cm


Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Plantenhoes piramide 250 cm

Bescherm uw planten tegen weersinvloeden, vogels en insecten met deze functionele plantenhoes. Door de piramidevorm van de hoes en de lange ritssluiting kan deze eenvoudig om de plant worden aangebracht zonder deze te beschadigen. Aan de onderzijde van de plantenhoes zit een aansnoerkoord welke zich, bij aantrekken, stevig om de stam of pot sluit. Zo wordt een vorstgevoelige stam optimaal beschermd tegen vorst.

Bij het aanbrengen van de plantenhoes is het belangrijk dat deze ondersteund wordt door een plant- of bamboestok, dit voorkomt dat neerslag op de plant drukt. De plantehoes piramide XL is een van de grootste uitvoeringen in de serie en is geschikt voor planten met een lange stam. Zo kan met één hoes zowel de plant, stam en pot beschermd worden. Let voor aankoop goed op de hoogte en de diameter van de hoes.

De hoes is voorzien van een tweede ritssluiting welke op ieder moment geopend kan worden. Door deze tweede ritssluiting kan de plant extra geïsoleerd worden met bijvoorbeeld stro, ook kunt u via deze ritssluiting de plant voorzien van water en lucht.

Specificaties

  • Diameter: 125 cm
  • Hoogte: 250 cm
  • UV-bestendig
  • Kleur: Groen
Gerelateerde artikelen