Mini Wall 2 muurkas

Mini Wall 2 muurkas


Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Mini Wall 2 muurkas

Een tuinkas is een aanwinst voor iedere tuin! De Mini Wall 2 muurkas is de ideale kas voor op het balkon, aan de rand van het terras of in de tuin. Door het compacte formaat van de muurkas is er in iedere tuin wel een passend plekje te vinden. De Mini Wall 2 onderscheid zich van andere tuinkassen door zijn mogelijkheden in afdichting. Zo is de Mini Wall 2 voorzien van isolerend polycarbonaat, de goed isolerende functie van het 4 mm dikke polycarbonaat is een sterke eigenschap.

In een tuinkas kunt u langer genieten van eigen gekweekte groenten, kruiden en fruit. U kunt eerder in het jaar beginnen met kweken en langer na het seizoen doorgaan. Daarbij kunt u in de zomermaanden exotische gewassen in de tuinkas kweken doordat de temperatuur hoog oploopt op een zonnige dag. Ten slotte kunt u kuipplanten laten overwinteren in de tuinkas. Kortom; een tuinkas biedt u het hele jaar door vele voordelen!

Technische gegevens:

  • Aluminium coating: blank
  • Lengte: 129 cm
  • Breedte: 66 cm
  • Goothoogte: 140 cm
  • Nokhoogte: 196 cm
  • Oppervlakte: 0,85 m2
  • Afmetingen enkele deur (BxH): 60 x 138 cm
  • Fundering: Niet inbegrepen

Bouwpakket & zelf monteren
U koopt een bouwpakket geleverd met een montagehandleiding en bouwtekeningen. Lees deze vooraf heel goed door! Zoek een locatie minimaal 50cm uit de muur of schutting. Deze ruimte heeft u nodig bij het beglazen! Voor het plaatsen van een muurkas gelden andere specificaties.

Fundering & verankering
U start met het plaatsen van de fundering. Voor alle kassen, priëlen en orangerieën kunnen wij een stalen of aluminium fundering leveren. U kunt er voor kiezen zelf een gemetselde fundering te maken of de kas op een muurtje te plaatsen. De maten in de folder zijn buitenwerks. Bij gebruik van de stalen of aluminium fundering moet deze gesteld worden op zgn. stelstenen. In de hoeken brengt u grondankers aan in een gat van rond ca. 30cm. Daarna giet u deze gaten vol met beton (wordt niet meegeleverd). Bij het waterpassen neemt u 1 cm afschot per meter voor een juiste afloop van uw hemelwater. De kas moet met schroeven op de fundering worden verankerd (worden niet meegeleverd).

Bouwvergunning
Of u een bouwvergunning nodig heeft voor uw hobbyruimte hangt af van de hoogte, oppervlakte en locatie. Indien deze hoger is dan 300 cm dan is het vrijwel zeker dat u een bouwvergunning moet aanvragen. Ga naar www.omgevingsloket.nl van het ministerie van VROM. Hier kunt u lezen onder welke voorwaarden u vergunningvrij uw hobbykas, prieel of orangerie mag plaatsen. Indien u tekeningen nodig heeft kunnen wij u deze GRATIS aanleveren. U dient altijd een voor-, zij- en bovenaanzicht met de juiste maatvoering in te dienen.

Gerelateerde artikelen